Nieuws

[ad_1]

A F T R A P Eettafel cafe!💃 Op 29 maart was in Het Stroomhuis de aftrap voor het project Dichterbij Huis in West Betuwe.
Met een mooi gemêleerd gezelschap van een kleine 30 personen, schoven we aan tafel voor een lekkere Hollandse pot, bereid door de initiators. 🍽 Tijdens deze avond werd de opzet en de bedoeling van dit project gepresenteerd aan de aanwezigen. Daarnaast werden 2 mensen met totaal andere achtergrond aan tafel gezet om elkaar vragen te stellen. Dat werd een heel geanimeerd gesprek. 🎬 We hebben genoten van muziek,🎶 er waren levendige gesprekken en er was een hele gemoedelijke, gezellige sfeer.
Precies zoals we het hebben bedoeld! 🌈🙏 VluchtelingenWerk Nederland
VSBfonds
Gemeentewestbetuwe
Welzijn West Betuwe #vluchtelingenwerk
#vsbfonds
#familie
#nieuwleven
#integratie
#wordvrijwilliger
#verbinding
#eenzaamheid
#wedoenditsamen
#onbekend


[ad_2]
Source

Comments are closed.