Nieuws

[ad_1]

3 1 M E I 🇸🇾 Gisteravond was de tweede eettafel café van Dichterbij Huis in West Betuwe. Deze keer was het een avond in Syrische sfeer. Met een Oosters muziekje op de achtergrond hebben we genoten van verrukkelijke Syrische gerechten, die allemaal bereid waren door onze Syrische kokkin Kinda. Een grote variëteit en allemaal even lekker. Petra Bazuin, die een aantal jaren in Syrië heeft gewoond, gaf een mooie presentatie over haar ervaringen in dit mooie land. Het was duidelijk dat dit voor onze Syrische gasten gevoelige herinneringen opriep. Heel fijn dat we ook weer een aantal nieuwe mensen mochten verwelkomen en laten kennis maken met Dichterbij Huis in West Betuwe. Hopelijk zijn jullie er volgende keer bij. We hebben vanavond genoten en willen iedereen die er was hartelijk danken voor zijn/ haar komst. De volgende keer zal weer op dezelfde locatie zijn op 30 juni. Tot dan! ❤️ VSBfonds
VluchtelingenWerk Nederland
Welzijn West Betuwe
West Betuwe #vluchtelingenwerk
#familie
#nieuwleven
#integratie
#wordvrijwilliger
#verbinding
#eenzaamheid
#wedoenditsamen
#onbekend


[ad_2]
Source

Comments are closed.