Nieuws

[ad_1] D A N K voor de stemmen en D A N K Welzijn West Betuwe

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni vond het Leefbaarheids JAM Festival West Betuwe plaats in en rond de Lingeborgh in Geldermalsen. Maar liefst 51 projecten hadden zich aangemeld voor de Leefbaarheidsbokaal. Daarvan zijn er door een deskundige jury 10 genomineerd die in aanmerking kwamen voor de grote prijs van €1000,-. Dichterbij Huis in West Betuwe was één van de tien genomineerden. Een mooie kans om onszelf bekend te maken bij een groter publiek en uit te dragen waar we voor staan en hoe we dat willen bereiken. We doen dat o.a. door eetavonden te organiseren voor mensen met Nederlandse en andere achtergronden waarbij gerechten uit alle hoeken van de wereld worden geserveerd. En zo heeft Dichterbij Huis in West Betuwe zich ook gepresenteerd op het festival, lekkere happen uit Marokko, Indonesië, Syrië en een overheerlijke Eritrese koffie. Er werd van gesmuld terwijl wij onze doelstelling vertelden. We kregen veel leuke en positieve reacties en ook een mooi aantal stemmen. Niet genoeg om de winst te pakken, maar wel genoeg om te weten dat we werken aan een mooi project waarmee we nog veel kunnen bereiken.

Dichterbij Huis in West Betuwe organiseert een volgende eettafel café avond op 30 juni.
Nadere informatie volgt!

Nogmaals dank aan Welzijn West Betuwe voor de organisatie van het festival!

VSBfonds
VluchtelingenWerk Nederland
Gemeentewestbetuwe[ad_2]
Source

Comments are closed.