Nieuws

op S T A P met een H A P 🏃‍♂️ Op 14 juli organiseert Welzijn West Betuwe, in samenwerking met Dichterbij Huis in West Betuwe, Op Stap met een Hap. Lekker wandelen met onderweg een lekkere hap. Deze happen worden verzorgd door ons. Diverse lekkernijen uit landen waaronder Iran en Indonesië worden door kinderen bereid onder begeleiding van mensen uit de respectievelijke landen. Een kennismaking met multiculturele keukens voor jong en oud. Voor jeugd een dubbele ervaring: ze leren niet alleen hoe je het maakt, maar ook hoe het smaakt! Want als je kookt, moet je proeven! Ook benieuwd hoe deze gerechten smaken? Meld je dan snel aan. Hoe? Dat Lees je in bijgaande flyer! Tot 14 juli. #familie
#nieuwleven
#integratie
#wordvrijwilliger
#verbinding
#eenzaamheid
#wedoenditsamen
#onbekend
Source

Comments are closed.