Nieuws

[ad_1]

G A M B I A A N S E avond met live muziek 🇬🇲 Het was weer een hele gezellige, maar ook bijzondere avond op 28 juli. waar door iedereen volop werd genoten van de Gambiaanse keuken. En daar hoort natuurlijk Gambiaanse kora muziek bij. Daarvoor was Jalli Lamin Kuyateh uit Nijmegen gekomen met zijn instrument. Hij stamt van een familie van koraspelers en verhalenvertellers uit Gambia. Sinds 1996 woont hij in Nederland. De kora is een soort harp met 25 tot 27 snaren. Lamin is met dit instrument opgegroeid en het spelen op zijn instrument brengt hem zichtbaar energie en plezier. De volgende eettafelcafé avond is op 25 augustus. Het wordt een wereldse avond! 📸Deze prachtige foto’s zijn gemaakt door: Filmon Brhane Dichterbij Huis in West Betuwe wordt mogelijk gemaakt door:🙏
VSBfonds
VluchtelingenWerk Nederland
West Betuwe
Oranje Fonds
Welzijn West Betuwe
Rabobank
Uitspanning de Notenboom
Betuwe Events Artiesten & Evenementen
Gomez Productions #familie
#nieuwleven
#integratie
#wordvrijwilliger
#verbinding
#eenzaamheid
#wedoenditsamen
#onbekend

[ad_2]
Source

Comments are closed.