Nieuws

[ad_1]

F E S T I V A L | Wereldmuziek bij Kasteel Neerijnen Op 24 september kan jong en oud komen genieten van een muzikale reis om de wereld. Op het podium kun je bands en muzikanten verwachten die je de hele wereld over voeren met klanken en ritmes om naar te luisteren of heerlijk op mee te bewegen. Op de trappen voor de ingang van het kasteel wordt een mooi en zeer toepasselijk toneelstuk opgevoerd door kinderen van de T-jater klas Geldermalsen. Houdt de site in de gaten! Stukje bij beetje verklappen wat er allemaal te zien, te horen en te proeven zal zijn! Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door:🙏
VSBfonds
VluchtelingenWerk Nederland
West Betuwe
Omgevingsfonds West Betuwe
Oranje Fonds
Welzijn West Betuwe
Rabobank
Uitspanning de Notenboom
Betuwe Events Artiesten & Evenementen
Gomez Productions #familie
#nieuwleven
#integratie
#wordvrijwilliger
#verbinding
#eenzaamheid
#wedoenditsamen
#onbekend


[ad_2]
Source

Comments are closed.