Nieuws

[ad_1]

Catching Cultures Orchestra 🎺
15:00 | za. 24 september
Hoofdpodium Wat verbindt meer dan muziek! Catching Cultures Orchestra brengt dit in praktijk door de muziek die vluchtelingen hebben meegenomen een plek te geven in de Nederlandse samenleving. Door hun passie voor muziek en nieuwsgierigheid naar elkaar ontstaat een unieke mix van klanken, stijlen en ritmes. Het brengt mensen dichterbij elkaar door de emoties die muziek losmaakt waardoor er een mooie interactie ontstaat met het publiek dat al luisterend lekker gaat meebewegen op hun aanstekelijke ritmes! Meer info over het festival vind je op onze website:
https://dichterbijhuis-westbetuwe.nl/festival-24-september/ Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door:🙏
VSBfonds
VluchtelingenWerk Nederland
West Betuwe
Omgevingsfonds West Betuwe
Oranje Fonds
Uitspanning de Notenboom
Betuwe Events Artiesten & Evenementen
Gomez Productions #familie
#saamhorigheid
#nieuwleven
#integratie
#wordvrijwilliger
#verbinding
#eenzaamheid
#wedoenditsamen
#onbekend@


[ad_2]
Source

Comments are closed.