Nieuws

[ad_1] O P E N I N G S act
14:00 | za. 24 september

Brigitte Nicolaas zal samen met haar Zumbafamilie de openingsact verzorgen waar wij enorm blij mee zijn.

Want hoe gezellig is het om meteen op de Zuid-Amerikaanse muziek, voetjes-van-de-vloer van start te gaan.

Wie is Brigitte Nicolaas:
“Dansen heeft mij van jongs af aan geïnspireerd. Omdat je hiermee jezelf kunt uiten en vrij voelen. Een combinatie van Zuid-Amerikaanse dansen en fitness bewegingen, een perfecte cardio workout. Ik dacht meteen: dat wil ik ook, mijn passie doorgeven tijdens een sportles.

Met Zumba bereik ik een grote gevarieerde doelgroep. Iedereen is welkom en hoort erbij. Door de jaren heen heb ik een mooie, fantastische Zumbafamilie opgebouwd, die mijn passie deelt voor de ultieme dans workout, waarbij je helemaal jezelf mag zijn. Je wordt er vrolijk van, bent in beweging en geniet met volle teugen van de Zuid Amerikaanse dansen en bewegingen. Daarbij voelt iedereen zich zo vrij en ontspannen dat er zelfs cursisten meedansen op het podium. Zo versterkt Zumba ook het zelfvertrouwen. Het is telkens een feestje samen.”

Meer info over het festival vind je https://dichterbijhuis-westbetuwe.nl/festival-24-september/

Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door:🙏
VSBfonds
VluchtelingenWerk Nederland
West Betuwe
Rabobank
Omgevingsfonds West Betuwe
Oranje Fonds
Uitspanning de Notenboom
Betuwe Events Artiesten & Evenementen
Gomez Productions

#familie
#saamhorigheid
#nieuwleven
#integratie
#wordvrijwilliger
#verbinding
#eenzaamheid
#wedoenditsamen
#onbekend


[ad_2]
Source

Comments are closed.