Nieuws

[ad_1]

1e E D I T I E van ons Wereld Food & Music festival.

Wat de hele week al werd voorspeld kwam uit. Regen, Regen en nog eens regen. Maar het mocht de pret niet drukken. Er was eten uit Indonesië, Taiwan, Syrië en Zuid Amerika en heerlijke koffie uit Eritrea, waarvoor de bonen ter plekke worden gebrand. Op de beide podia was een mooie line up geprogrammeerd met muzikanten en bands uit de hele wereld. De T-jater klas uit Geldermalsen speelde een prachtig stuk over kinderen die hun land hadden moeten verlaten door oorlog of onderdrukking en in een totaal vreemde omgeving weer moesten wortel schieten en verder groeien.

Servaas Stoop, burgemeester van West Betuwe deed de opening waarna de sfeer meteen gezet werd door Birgitte Ramdjan met haar Zumba Family. Daarna gevolgd door de multiculturele band Catching Culture Orchestra, heerlijke latin muziek van Tico Pierhagen & Friends, mooie Syrische klanken van Trio DAFA en swingend einde met de marokkaanse band KASBA.

Ruim 600 bezoekers hebben genoten van de gezelligheid en de warme sfeer. De constante regen heeft dit niet kunnen beïnvloeden. Met enorme parasols boven de rijen tafels zat iedereen lekker droog en knus bij elkaar. Dichterbij Huis in West Betuwe kijkt, ondanks alle regen, terug op een geslaagd festival waar saamhorigheid en gezelligheid de boventoon voerde.

Alle bezoekers, dank voor je komst!

📸 @vandermeijdenphotography

Het festival werd mede mogelijk gemaakt door:🙏
VSBfonds
VluchtelingenWerk Nederland
West Betuwe
Rabobank
Omgevingsfonds West Betuwe
Oranje Fonds
Uitspanning de Notenboom
Betuwe Events Artiesten & Evenementen
Gomez Productions
Flicka

#familie
#saamhorigheid
#nieuwleven
#integratie
#wordvrijwilliger
#verbinding
#eenzaamheid
#wedoenditsamen
#onbekend@

[ad_2]
Source

Comments are closed.