Nieuws

[ad_1]

Na een, ondanks de regen, toch zeer geslaagde eerste editie van het Wereld Food & Music Festival in september 2022, organiseert Dichter bij Huis in West Betuwe een vervolg op ZATERDAG 16 SEPTEMBER a.s. Het gebeurt allemaal op het plein bij KASTEEL NEERIJNEN. Er zijn daar eettentjes met mensen uit allerlei landen die ter plekke heerlijke gerechten bereiden. Er is ook een podium waar OPTREDENS zijn van musici, bands en groepen uit diverse landen. Kortom, een CULINAIRE en MUZIKALE reis om de wereld. Bezoekers zitten aan lange tafels waar ze kunnen genieten van heerlijke WERELDSE HAPPEN en klanken en ondertussen met elkaar in contact komen!
We vinden het belangrijk om accenten te leggen op de culturen die in WEST BETUWE aanwezig zijn en de bewoners daarmee in contact te brengen. We denken dit vooral te bereiken door ETEN en MUZIEK, want niets verbindt meer dan samen eten en genieten van mooie dingen! IEDEREEN IS WELKOM!💃

[fb_vid id=”654073879903402″] [ad_2]
Source

Comments are closed.