Nieuws

[ad_1]

Dichter bij Huis in West Betuwe organiseert Werelds Koken avonden, waarbij een land centraal staat en er wordt gekookt door mensen afkomstig uit dat land. Deze avonden zijn meestal niet alleen gericht op het eten, maar ook een stukje cultuur wordt gepresenteerd in de vorm van muziek of een presentatie door een schrijver uit het betreffende land of een verhaal van een nieuwe Nederlander. Om de avonden laagdrempelig te houden is het eten gratis. Bij de uitgang staat wel een donatiepot, waar onze gasten iets naar eigen vermogen in kunnen stoppen, maar niets is verplicht. We vinden het belangrijk om accenten te leggen op de culturen die in West Betuwe aanwezig zijn en de bewoners daarmee in contact te brengen. We denken dit vooral te bereiken door eten, muziek en presentaties, want niets verbindt meer dan samen eten en genieten van mooie dingen! Kortom iedereen is welkom, wel graag even aanmelden van te voren:
info@dichterbijhuis-westbetuwe.nl Team Dichter bij Huis in West Betuwe Deze avonden zijn mogelijk gemaakt door:🙏
Gemeentewestbetuwe


[ad_2]
Source

Comments are closed.