Nieuws

[ad_1] L A T I J N S A M E R I K A A N S E keuken | Wereld Food & Music Festival

Zaterdag 16 september | El Hobby De Doña Ana

“Mijn liefde voor koken is hier geboren, vandaag met 65 jaar ervaring, mijn vader Pedro Antonio León Peñaloza, chef-kok in het Caracas Hilton Hotel, Hotel Humboldt, naast andere geweldige hotels en restaurants. Mijn vader gaf me van jongs af aan al zijn lessen in de keuken, het combineren van smaken, het plannen van menu’s, de netheid van het keukengerei en de ruimtes, de liefde voor deze prachtige kunst, en het volharden in de zoektocht om te verbeteren om smaakpapillen en harten te plezieren .
De liefde voor koken gaat verder dan het bedenken van recepten en het bereiden van eten. Het impliceert ook voortdurend leren en op de hoogte zijn van nieuwe gastronomische trends. Ik hou ervan nieuwe smaken en technieken uit te proberen, verschillende culinaire culturen te verkennen en mijn vaardigheden te blijven leren.
Koken is voor mij niet alleen een beroep, het is ook een manier van leven. Ik vind het heerlijk om mijn gerechten te delen met vrienden, familie en het geluk op hun gezichten te zien.
Dank u, vader, dat u uw kennis aan mij blijft doorgeven.”

16 SEPTEMBER VAN 13.30-22.00 🌈

#muziek #culture #werelds #music #food #foodmusic #festival2023 #festival #together #inclusion #inspiration #beautifulday #sameneten #intergration #westbetuwe #rivierenland #gelderslandschap #gelderschlandschapkasteelen


[ad_2]
Source

Comments are closed.