Nieuws

[ad_1] E R I T R E S E foodtruck | Wereld Food & Music Festival 16 sept.

Yonas Sultan en Selam Defue, Eritrees stel uit Meteren staat voor het eerst met hun eigen Eritrean foodtruck op ons festival. Alles vers bereid en volgens traditionele recepten. Dit wil je niet missen, wat een feestje dat wij hun op ons festival mogen ontvangen.

Maar kan je nou niet wachten tot de 16e september met proeven… de Eritrese Foodtruck staat iedere vrijdag van 11:00 uur – 19:00 uur op Rondgang Weermuur Meteren en zaterdag van 11:00 uur – 19:00 uur op Rijksstraatweg 45 Meteren (parkeerplaats Healthclub45 ).

EN natuurlijk ook dit jaar wordt er Eritrese koffie geschonken door onze eigen Letish. Koffie is een essentieel onderdeel van de Eritrese cultuur dus mag ook zeker niet ontbreken.

16 SEPTEMBER VAN 13.30-22.00 🌈

Mede mogelijk gemaakt door:
Kasteel Neerijnen
Gemeentewestbetuwe
VSBfonds

#muziek #culture #werelds #music #food #foodmusic #festival2023 #festival #together #inclusion #inspiration #beautifulday #sameneten #intergration #westbetuwe #rivierenland #gelderslandschap #gelderschlandschapkasteelen #meteren[ad_2]
Source

Comments are closed.