Nieuws

[ad_1] S Y R I S C H E keuken op het festival 16 september!

Het was een gezellige ontmoeting vanmiddag met de Syrische familie die de Syrische gerechten gaat verzorgen op ons festival. Voor de oorlog in Syrië hadden ze daar een restaurant, maar dat veranderde door bommen in een puinhoop. Maar de kookkunsten hebben ze meegenomen naar Nederland en daar gaan we van proeven op zaterdag 16 september.

We hebben al eerder een voorproefje gehad tijdens onze eetavonden Werelds Koken. Samen met Irma Winsser hebben we vanmiddag het menu besproken. In ieder geval wordt de fameuze Falafal van Jamal geserveerd, de rest blijft nog even een culinaire verrassing. En heel belangrijk: de familie heeft er zin in!

16 SEPTEMBER VAN 13.30-22.00 🌈

Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door:
VSBfonds
Gemeentewestbetuwe
Betuwe Events Artiesten & Evenementen
Gomez Productions
Daleco Pharma b.v.
Notariskantoor Van den Berg

#muziek #culture #werelds #music #food #foodmusic #festival2023 #festival #together #inclusion #inspiration #beautifulday #sameneten #intergration #westbetuwe #rivierenland #gelderslandschap #gelderschlandschapkasteelen #meteren #vsbfonds #eritreanfood #syrianfood #Syrian #syrisch


[ad_2]
Source

Comments are closed.