Nieuws

[ad_1]

V R I J W I L L I G E R S gezocht! 🧐 Morgen over 4 weken, op zaterdag 16 september, is het Wereld Food & Music Festival bij Kasteel Neerijnen. Vind je het leuk om daar te komen helpen als b.v. parkeerwachter of allround medewerker, meld je dan nu aan! Ook als je maar een paar uurtjes kunt is dat al OK. EN uiteraard kun je genieten van de swingende wereldse muziek en de heerlijk wereldse keukens. Kortom er wordt goed voor je gezorgd 😉 16 SEPTEMBER VAN 13.30-22.00 🌈 Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door:
VSBfonds
Gemeentewestbetuwe
Betuwe Events Artiesten & Evenementen
Gomez Productions
Daleco Pharma b.v.
Notariskantoor Van den Berg
SAB-profiel #muziek #culture #werelds #music #food #foodmusic #festival2023 #festival #together #inclusion #inspiration #sameneten #intergration #westbetuwe #rivierenland #gelderslandschap #gelderschlandschapkasteele #meteren #vsbfonds #eritreanfood #syrianfood #Syrian #syrisch #kindercrea #kids #knutselen #arabic #arabisch #Neerijnen #vrijwilligers #elkaarhelpen


[ad_2]
Source

Comments are closed.