Nieuws

S U R I N A A M S E keuken | Wereld Food & Music Festival Suriname is een vreedzame multiculturele samenleving waar allerlei bevolkingsgroepen elkaars gebruiken en gewoonten heeft overgenomen. Dit heeft tot gevolg dat de Surinaamse keuken een smeltkroes is van de beste gerechten uit de hele wereld. Bruce van Mulier heeft niet alleen verstand van Caribische ritmes maar gaat ons ook culinair verrassen met de heerlijke smaken uit de Surinaamse smeltkroes. 16 SEPTEMBER VAN 13.30-22.00 🌈 Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door:
VSBfonds
Gemeentewestbetuwe
Betuwe Events Artiesten & Evenementen
Gomez Productions
Daleco Pharma b.v.
Notariskantoor Van den Berg
SAB-profiel
Oranje Fonds #muziek #culture #werelds #music #food #foodmusic #festival2023 #festival #together #inclusion #inspiration #intergration #westbetuwe #rivierenland #eritreanfood #syrianfood #Syrian #syrisch #kindercrea #kids #knutselen #arabic #arabisch #Neerijnen #vrijwilligers #elkaarhelpen #suriname
#surinaamsekeuken #caribbeanfood #caribbeanmusicSource

Comments are closed.