Nieuws

[ad_1] I N D O N E S I S C H E keuken | 16 september

Eten is voor de Indonesische cultuur een bron van verbinding en vreugde. Is er een evenement? Dan trommel je je vrienden op en ga je samen koken. Samen koken en samen eten daar draait het om! Zo ook voor Budi en Aep zijn jeugdvrienden uit Bandung, I N D O N E S I E.

Beide zijn ze voor de liefde in Nederland terechtgekomen. Voor housewarmings, huwelijksfeesten en andere bijzondere vieringen vinden de vrienden het leuk om samen de keuken in te duiken. Dan zijn ze in hun element! Samen verzorgen ze dan heerlijke Indische hapjes.

Op 16 september tijdens het Wereld Food en Musical in Neerijnen nemen ze jullie mee in hun verbinding. Bij hen kun je terecht voor heerlijke sponscakes. Wil je hartiger? Dan spreekt Mie Bakso je misschien aan. Bakso, vleesballetjes in een krachtige bouillon, is een echte lekkernij. Of ga jij voor de traditionele Saté Ajam (kipsaté) met knapperig stokbrood en zuurgoed? Tenslotte zorgen de vrienden nog voor overheerlijke vers gemaakte loempia’s.

Kom langs en leer het Indonesië van Budi en Aep kennen! Tussen het eten door kunnen ze je ook nog iets vertellen over reizen in Indonesië, zowel Aep als Budi hebben jarenlang Europese toeristen over hun geliefde Java begeleid. Budi verzorgt nog altijd mooie unieke reizen naar Indonesië via zijn reisorganisatie Budi Tours Indonesië Reizen.

16 SEPTEMBER VAN 13.30-22.00 🌈

Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door:
VSBfonds
Gemeentewestbetuwe
Betuwe Events Artiesten & Evenementen
Gomez Productions
Daleco Pharma b.v.
Notariskantoor Van den Berg
SAB-profiel
Oranje Fonds

#muziek #culture #werelds #music #food #foodmusic #festival2023 #festival #together #inclusion #inspiration #intergration #westbetuwe #rivierenland #eritreanfood #syrianfood #Syrian #syrisch #kindercrea #kids #knutselen #arabic #arabisch #Neerijnen #vrijwilligers #elkaarhelpen #suriname
#surinaamsekeuken #caribbeanfood #caribbeanmusic
#buditoursindonesiereizen


[ad_2]
Source

Comments are closed.