Nieuws

[ad_1]

I J S C O K A R Spijkkie! | Zaterdag 16 september Streettreats Ice and More komt met Spijkkie naar het Wereld Food & Music Festival. Spijkkie is een 40 jaar oude Spijkstaal, maar heel modern, want hij rijdt elektrisch! In deze leukerd worden de heerlijkste ijsjes en milkshakes gemaakt. Op 16 september kun je ervan komen smullen op het plein van Kasteel Neerijnen. 16 SEPTEMBER VAN 13.30-22.00 🌈 Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door:
VSBfonds
Gemeentewestbetuwe
Betuwe Events Artiesten & Evenementen
Gomez Productions
Daleco Pharma b.v.
Notariskantoor Van den Berg
SAB-profiel
Oranje Fonds #muziek #culture #werelds #music #food #foodmusic #festival2023 #festival #together #inclusion #inspiration #intergration #westbetuwe #rivierenland #eritreanfood #syrianfood #Syrian #syrisch #kindercrea #kids #knutselen #arabic #arabisch #Neerijnen #vrijwilligers #elkaarhelpen #suriname
#surinaamsekeuken #caribbeanfood #caribbeanmusic


[ad_2]
Source

Comments are closed.