Nieuws

B R I S A latina | LIVE! 16:30 – 17:30
Wereld Food & Music Festival zaterdag 16 september

Brisa Latina is een bijzonder sfeervolle formatie. Door de combinatie van de Paraguyaanse harp (Claudia van Trigt) met de semi-akoestische gitaar en contrabas krijgt het Latijns-Amerikaanse repertoire een warme klank. Mexicaanse bolero’s, swingende cha cha’s, Spaanse rumba’s, Colombiaanse cumbia’s en Cubaanse son bepalen het repertoire grotendeels. Op de Paraguayaanse harp worden ook melancholische Argentijnse zamba’s, Paraguayaanse polca’s en romantische guarania’s ten gehore gebracht.

16 SEPTEMBER VAN 13.30-22.00 🌈

Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door:
VSBfonds
Gemeentewestbetuwe
Betuwe Events Artiesten & Evenementen
Gomez Productions
Daleco Pharma b.v.
Notariskantoor Van den Berg
SAB-profiel
Oranje Fonds

#muziek #culture #werelds #music #food #foodmusic #festival2023 #festival #together #inclusion #inspiration #intergration #westbetuwe #rivierenland #eritreanfood #syrianfood #Syrian #syrisch #kindercrea #kids #knutselen #arabic #arabisch #Neerijnen #vrijwilligers #elkaarhelpen #suriname
#surinaamsekeuken #caribbeanfood #caribbeanmusicSource

Comments are closed.