Nieuws

K A S T E E L Neerijnen
A.s. zaterdag is deze mooie laan open voor iedereen om neer te strijken op het Wereld Food & Music Festival. Heerlijke geuren en wereldse klanken lokken je naar het festivalterrein waar je aan lange tafels kunt genieten van een culinaire en muzikale reis om de wereld. Mega parasols bieden hopelijk wat schaduw, maar indien er wat regen valt zit je in ieder geval droog! En ook voor de kids is er een hoop plezier te beleven. 16 SEPTEMBER VAN 13.30-22.00 🌈 Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door:
VSBfonds
Gemeentewestbetuwe
Betuwe Events Artiesten & Evenementen
Gomez Productions
Daleco Pharma b.v.
Notariskantoor Van den Berg
SAB-profiel
Oranje Fonds #muziek #culture #werelds #music #food #foodmusic #festival2023 #festival #together #inclusion #inspiration #intergration #westbetuwe #rivierenland #eritreanfood #syrianfood #Syrian #syrisch #kindercrea #kids #knutselen #arabic #arabisch #Neerijnen #vrijwilligers #elkaarhelpen #suriname
#surinaamsekeuken #caribbeanfood #caribbeanmusic


Source

Comments are closed.