Nieuws

Morgen is het zover!
De 2e editie van het Wereld Food & Music Festival gaat van start en …… deze keer met mooi weer! De parasols staan er weer, maar nu voor schaduw! Het hele team heeft er veel zin in, evenals de artiesten en de koks! Tot morgen! Zaterdag 16 SEPTEMBER VAN 13.30-22.00 🌈 Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door:
VSBfonds
Gemeentewestbetuwe
Betuwe Events Artiesten & Evenementen
Gomez Productions
Daleco Pharma b.v.
Notariskantoor Van den Berg
SAB-profiel
Oranje Fonds #muziek #culture #werelds #music #food #foodmusic #festival2023 #festival #together #inclusion #inspiration #intergration #westbetuwe #rivierenland #eritreanfood #syrianfood #Syrian #syrisch #kindercrea #kids #knutselen #arabic #arabisch #Neerijnen #vrijwilligers #elkaarhelpen #suriname
#surinaamsekeuken #caribbeanfood #caribbeanmusic


Source

Comments are closed.