Nieuws

[ad_1] G E S L A A G D!!! | 2e editie WF&MF 2023

Afgelopen zaterdag vond de 2e editie van het Wereld Food & Music Festival plaats op het knusse plein bij Kasteel Neerijnen en wat was het een feest. Ruim 2000 bezoekers kwamen proeven, niet alleen van de diversiteit van de keukens en de muziek, maar ook van de sfeer. Het was gemoedelijk, gezellig en er was saamhorigheid.

Jong en oud, een grote diversiteit in nationaliteit en cultuur, niet alleen in de keukens en op het podium maar ook qua bezoekers. Aan de lange tafels zat iedereen gemoedelijk bij elkaar te genieten van dat wat toch het meest verbindt: lekker eten en muziek. De keukens gingen bij elkaar proeven, muzikanten bleven na het optreden hangen, omdat ze het gezellig vonden en er werd volop gedanst!

Met grote dank aan al onze vrijwilligers en sponsoren, kijken we dik tevreden terug op een fantastische dag!
Het was precies dat wat Dichter bij Huis in West Betuwe in gedachten had.

📸: vandermeijdenphotography

Dit festival werd mede mogelijk gemaakt door:
VSBfonds
Gemeentewestbetuwe
Betuwe Events Artiesten & Evenementen
Gomez Productions
Daleco Pharma b.v.
Notariskantoor Van den Berg
SAB-profiel
Oranje Fonds

#muziek #culture #werelds #music #food #foodmusic #festival2023 #festival #together #inclusion #inspiration #intergration #westbetuwe #rivierenland #eritreanfood #syrianfood #Syrian #syrisch #kindercrea #kids #knutselen #arabic #arabisch #Neerijnen #vrijwilligers #elkaarhelpen #suriname
#surinaamsekeuken #caribbeanfood #caribbeanmusic[ad_2]
Source

Comments are closed.